Zaterdag 4 november 2022 was het weer natuurwerkochtend voor de Vrienden Van Twickel. Deze ochtenden verheugen zich in toenemende belangstelling. Dit keer waren er 42 deelnemers. Onder leiding van Twickel bosbaas Jasper de Groot werd de heide voor het natuurbalkon aan de Veldweg geschoond van opgroeiende bomen. Met succes! Er is nu weer vrij uitzicht over de heide.

In de pauze kondigde bestuurslid Jorieke Adolfsen de volgende natuurwerkochtend aan: 13 januari 2023 wordt er in samenwerking met meerbomen.nu een boomplantochtend voor de kinderen van een van de lagere scholen van Delden georganiseerd. De VVT hoopt op en rekent met ook belangstelling van leden. Nadere bijzonderheden volgen binnenkort op de pagina’s van deze website. Verheugend was dat op deze natuurwerkochtend ook meerbomen.nu vertegenwoordigd was door de aanwezigheid van Mignon Sanchez.

De natuurwerkochtend werd onderbroken voor een pauze met koffie/thee en iets lekkers. Na afloop genoten de deelnemers weer van koffie/thee en nu met broodjes. Aandacht voor de inwendige mens kan bij zoveel activiteit en inspanning niet ontbreken. Kijk op onze agenda-pagina voor de volgende natuurwerkochtend voor onze leden, op 4 maart 2023.