Een vergeten plek op Landgoed Twickel: de wagenmakerij?

Zaterdag 24 september tussen 13 en 16 uur was Wagenmakerij Van den Barg aan het Bornsevoetpad 1 in Delden zeker geen vergeten plek!

55 bezoekers, waaronder 3 kinderen kwamen langs om een kijkje te nemen op deze bijzondere plek en te horen wat de heer van den Barg er over vertelde.

Het bleek ook een plek te zijn, waar oude bekenden elkaar tegenkwamen en afspraken gemaakt werden om het contact te hernieuwen.

Gelukkig was de werkplaats groot genoeg om het wisselend aantal bezoekers te herbergen op deze regenachtige middag, maar sommigen trotseerden de regen om ook in de open schuren naar de daar uitgestalde wagens en werktuigen te kijken.

De heer Joop van den Barg was bijna de hele tijd aanwezig en nadat de laatste bezoeker weg was gegaan, zei hij dat hij het een leuke groep mensen vond, omdat ze echt geïnteresseerd waren in wat er staat en veel vragen stelden. Kortom, een mooie middag voor gastheer en bezoekers.

Emie Geers