Velen bezochten onze stand tijdens de moestuindag van Twickel op zaterdag 14 september

De Vrienden van Twickel waren zoals jaar elk weer aanwezig met een stand en mochten maar liefst 16 nieuwe leden inschrijven! Mede door het mooie nazomerweer was het lekker druk en was de sfeer dan ook prima! Dit jaar was het voor het eerst op de zaterdag i.p.v. de zondag van het jaarlijkse landelijke monumentenweekend.
Onder de nieuwe leden die tijdens de moestuindag lid zijn geworden verloten we 2 x 2 toegangsbewijzen voor een rondleiding door kasteel Twickel, tijdens de kasteelbezoekdagen in juni en september 2020. De winnaars krijgen hiervan persoonlijk bericht.

Ook ‘Kwekerij de Border’ naast de moestuin was blij met de grote belangstelling. Wist u dat u als lid van de Vrienden van Twickel op vertoon van uw lidmaatschapskaart 10% korting krijgt op planten?