ActiviteitenJaarprogramma

Op zaterdagmiddag 9 juni verzamelden vijfenveertig Twickelvrienden bij de jachthut aan het Bornsevoetpad voor een 30 km lange fietstocht langs een aantal jachtpalen. Tijdens de uitgebreide inleiding door Helmig Kleerebezem werden de vrienden deelgenoot gemaakt van het jachtrecht en de functie van jachtpalen, stille getuigen uit roerige tijden.De tocht ging langs de noordkant van Twickel. Regelmatig moest er halt worden gehouden omdat het tempo te hoog was om zo’n grote groep fietsers bij elkaar te houden. Aan het eind van de tocht werd het enthousiaste gezelschap gastvrij ontvangen door Monique Baghus op de Twickelboerderij Klein Buren waar de deelnemers werden verwend met een drankje en een hapje. Na een afsluitend dankwoord van voorzitter Eduard van Emmerik aan gastvrouw en gastheer reden we opgetogen en wijzer geworden de zondag tegemoet.