Roderik & Liesbeth zu Castell-Rüdenhausen nodigen u bij deze uit voor het – inmiddels jaarlijkse – zomerconcert op Kasteel Twickel.
Ze schrijven het volgende:

Graag ontvangen wij u wederom op zaterdag 7 juli voor een zomerse muzikale ontvangst voor de Vrienden en hun vrienden. Via de Landgoedwinkel wandelt u naar een bijzondere plek, alwaar we om 16:00 uur zullen genieten van flamencozangeres Luna Zegers, begeleid door een gitarist en een flamencodanseres.

Luna is na haar opleiding tot jazz-zangeres aan het conservatorium in Amsterdam naar Spanje getrokken en wordt diep geraakt door de rauwe expressie van de flamencozang. Ook de luisteraar blijft niet onberoerd. In 2015 studeert ze als eerste niet-Spaanse af aan de Escuela Superior de Musica de Cataluña in Barcelona. In 2017 gaf ze een geweldig optreden in het kasteel, en we verheugen ons om haar nu in de – hopelijk zonnige – tuin een podium te kunnen bieden. Een kleedje of tuinstoel meenemen, er is beperkt zitgelegenheid.

Toegang voor leden (kinderen welkom) met introducees. Om de kosten te dekken vragen we om een bijdrage van €5,- per persoon ouder dan 16 jaar.
Kaarten zijn verkrijgbaar in de Landgoedwinkel. Ook kunt u kaarten bestellen via de website van Twickel: Kaarten zomerconcert Luna Zegers

Wilt u meer weten over Luna Zegers, ga dan naar haar website: Luna Zegers