De Vereniging Vrienden van Twickel biedt in overleg met de Stichting Twickel de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan het kasteel Twickel op vrijdag 6 september 2013. Het Bestuur van onze vereniging nodigt de leden gaarne uit om zich op te geven voor deze Kasteeldag.
U kunt zich opgeven voor deelname door middel van:
1.
het invullen van het opgaveformulier en machtiging; zie de link hieronder
2.
het ondertekenen en opsturen van de machtiging waarin u de penningmeester van de Vereniging Vrienden van Twickel machtigt om eenmalig € 12,00 p.p. van uw rekening af te schrijven;
3.
de opgave en machtiging vóór 20 augustus op te sturen naar mevrouw G. van der Linden, Bernhardstraat 33, 7491 EA Delden.

opgaveformulier en machtiging kasteeldag 2013 Met deze link kunt u het formulier openen en afdrukken of downloaden.

De kosten betreffen het bezoek aan het kasteel, de kasteeltuinen en een kopje koffie of thee in de oranjerie.  De rondleiding door het kasteel onder leiding van een deskundige gids duurt ongeveer 70 minuten. Op vertoon van uw entreebewijs heeft u van 10.00 – 17.00 uur toegang tot de tuinen en het park. Omdat het aantal deelnemers aan een maximum is gebonden wordt uw aanmelding geregistreerd op volgorde van binnenkomst van de machtiging. De stichting Twickel hanteert als minimum leeftijd 10 jaar. Het kasteel is helaas niet toegankelijk voor personen met rolstoel of rollator of personen die slecht ter been zijn. Als u niet geplaatst kunt worden maken wij geen gebruik van uw machtiging. Hierover ontvangt u bericht.

Restitutie wegens verhindering uwerzijds is helaas niet mogelijk. Omdat alle machtigingen gelijktijdig aan de bank moeten worden aangeboden wordt het bedrag pas na 20 augustus van uw rekening afgeschreven en ontvangt u per email of, indien geen emailadres aanwezig, per post een bevestiging welke tevens uw entreebewijs is.
Heeft u vragen dan kunt u bellen met mevr. G. van der Linden 074 3763716, (activiteitencommissie) of mail uw vraag naar cie@vriendenvantwickel.nl